2011/12/12

mungkin lain kali kot?

perancangan yang tak menjadi, ni lah dia design yang aku cadang nk buat tee tapi tak jadi. sedihhh habaq ang. mana taknya aku planning punya la semangat last last modal tak masok. hahaha. takpe lah mungkin lain kali kot, konvo dah lepas tapi still boleh buatkan, aku design ni semperna aku nak konvo aritu. maaf kawan kawan yang satu batch. hehehe. papepun aku nak kongsi gak, kira cm jamu mata jelah takpe kan. ;p


selamat menjamu mata. :)

3 comments:

Budak Giler Cadbury said...

kalau ada nak beli lah :)

Syazwan Shahrir said...

insyaAllah, t klu ada release abear gtaw oke. :)

apexjimjames said...

abe...aku nk bli abe...kompem. cari modal.aku sapot dr blkang :)